Tuotteet hakusanalla hevosbändi krap (4)

Raakannahka Ankka

Raakannahka Ankka

Koostumus: Ankka 32%, naudan nahka 60%, tärkkelys 4%, glyseriini 1,8%, suola 0,1%, sorbitoli 2%, kaliumsorbaatti 0,1 Analyyttiset komponentit: Raakaproteiini: 61%, rasvapitoisuus: 4%, raakapitoiset kuidut: 3%, raakapitoiset tuhkat: 4%, kosteus 18%
Suolatut halal-lampaankudokset ja sianlihaskudokset - Muut tuotteet

Suolatut halal-lampaankudokset ja sianlihaskudokset - Muut tuotteet

Pakkaustyypit sisältävät: Suolatut kuoret, Netpack, Proline-putkikuoret, Esipesupussit. Kupupussit Muut pakkausvaihtoehdot sisältävät: Eri kokoisia ämpäreitä, Tynnyreitä Suolatut sian kuoret: Kaliberi: 30/32; 32/34; 34/36; 36/38; 36/40; 40/42; 40/+ mm Pituus: 90,5-91,5 metriä per nippu tai 84-85 metriä per nippu Pakkaus: Pakattu muovitynnyreihin, joissa on 150 nippua kutakin. Tekniset tiedot Tyyppi: Lammaskuori Suolatut kuoret, Netpack, Proline-putkikuoret, Esipesupussit. Kupupussit
Suolatut halal-lampaankudokset ja sianlihatuotteet - Muut tuotteet

Suolatut halal-lampaankudokset ja sianlihatuotteet - Muut tuotteet

Pakkaustyypit sisältävät: Suolatut kuoret, Netpack, Proline-putkikuoret, Esipesupussit, Kupit. Muut pakkausvaihtoehdot sisältävät: Eri kokoisia ämpäreitä, Tynnyreitä. Suolatut sian kuoret: Kaliberi: 30/32; 32/34; 34/36; 36/38; 36/40; 40/42; 40/* mm Pituus: 90,5-91,5 metriä per nippu tai 84-85 metriä per nippu Pakkaus: Pakattu muovitynnyreihin, joissa on 150 nippua kutakin.
Syyttäjä

Syyttäjä

Procureur oikeista ulkovarsoista, suoraan tilalta. Procureur fileet leikataan sian niskasta/olkapäästä. Se on kauniin tummanväristä lihaa ja hyvin marmoroitua. Procureur on itse asiassa olkapääpihvi, mutta ilman luuta ja usein ohuemmin leikattuna. Se on erittäin mureaa ja mehukasta lihaa, jossa on paljon makua. Myymme myös suuria procureur-paloja grillattavaksi, esimerkiksi pulled porkia. Alkuperä: Liha tulee oikeista ulkovarsista Achterhoekista, suoraan pieneltä tilaltamme. Sianlihamme juoksee koko päivän ulkona. Näin ne voivat kaivaa, leikkiä, juosta ja kylpeä. Lisäksi niillä on enemmän aikaa kasvaa, mikä parantaa lihan laatua. Sianlihamme ovat Duroc-sikojen ja perinteisten vanhojen rotujen, kuten Bonte Bentheimerin ja Mangalitzan, risteytyksiä. Tämä takaa herkullisesti marmoroitua lihaa, jossa on ihana maku.